Conceptuele Profielfoto

November 10, 2015  •  Leave a Comment

Thermion artsenThermion artsen

 

Conceptuele profielfoto

 

 

Wat is dat nu weer?

 

Via het internet wordt je overspoeld met de aanbiedingen voor profielfoto’s voor bedrijf, website of sociale media. Vaak komen die aanbiedingen van professionele fotografen, steeds vaker echter melden zich andere fotografen op de markt die snel wat willen bijverdienen.

 

Dat een vakkundig gemaakte profielfoto van meerwaarde kan zijn voor uw bedrijf of u persoonlijk, mag langzamerhand duidelijk zijn. Met name op sociale media platformen als Linkedin, is een goede profielfoto van het grootste belang. Een eenvoudige standaard pasfoto voldoet allang niet meer, sterker nog, deze pasfoto geeft de kijker zelfs een negatieve kijk op de persoon, alsof je niet in staat bent om jezelf creatief en gemotiveerd te profileren.

 

De profielfoto geeft de kijker, of dit nu via sociale media of in gebruik als company website-presentatie, een eerste indruk van je als persoon of het bedrijf. Het beeld wat het bij de kijker oproept ondersteund bijvoorbeeld de indruk die je als persoon over wilt brengen en dient zorgvuldig gekozen te worden.

 

De professionele fotograaf zal dit conceptueel aanpakken, hij/zij zal tijdens een voorgesprek een indruk krijgen van de persoon en deze gecompleteerd met de wensen vertalen in een beeld wat de juiste uitstraling geeft om gebruikt te worden op het internet.

 

Niet alleen is een dergelijke foto perfect te gebruiken voor persoonlijk nut op bijvoorbeeld LinkedIn, en steeds vaker zetten bedrijven key-persons in om het bedrijf op internet te profileren. Wat is het dan prettig om de kijker gelijk een indruk te geven van de persoon waarmee ze communiceren?

 

Neem voor informatie contact op met Sierbeeld

 

 

 


Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January February March April May June July August (1) September (1) October November December (1)
January February March April May June July August (1) September (3) October (1) November (2) December
January (2) February March April (1) May (1) June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December